Minibusser

Siden 2010 har AutoA været førende inden for køb, salg og service af handicapbiler, handicapkøretøjer, invalidebiler og minibusser. Vores medarbejderteam består af specialister, der på hver deres måde bidrager til, at vores kunder kan få den bedst mulige rådgivning og oplevelse, når de skal købe eller sælge deres handicapbil eller minibus.

AutoA er en landsdækkende virksomhed med base i Randers. Vi er 14 medarbejdere, der samler mere en 20 års erfaring og knowhow fra branchen. Vi brænder alle for det vi laver og med et årligt salg på mere en 400 biler ved vi, hvad der skal til for at tilfredsstille både den professionelle bruger og den private bruger.

Vores kundeskare er bred og favner institutioner i form af ældrecentrer, skoler, kommuner samt private familier, der her brug for en handicapbil eller minibus. Derudover har vi en del taxavognmænd som handler her fast.

I vores udstilling har vi altid mere end 100 nyere biler. Alle biler er omhyggeligt udvalgt, klargjort og serviceret på vores eget værksted.

AutoA har specialiseret sig i køb og salg af minibusser. Vi har altid et stort udvalg af minibusser til alm. og stort kørekort.