Om os

Hos AutoA A/S har vi samlet et hold af specialister, der på hver sin måde bidrager til at vores kunde, modtager den bedst mulige rådgivning. Hvad enten det drejer sig om køb af minibusser eller liftbiler nye som brugte.

Som Danmarks største leverandør at minibusser har vi i år 2017 igen leveret mere en 500 biler over hele landet til private - kommuner - institutioner og plejehjem. Det betyder at du som kunde er i trygge hænder når du søger rådgivning eller handler hos os. Vi tilbyder det største og bredeste udvalg af kvalitetsprodukter inden for salg af minibusser, liftbiler og handicapbiler i Danmark.

Auto Anat (1)

I vores forretning i Randers har vi altid mellem 130-150 nyere minibusser og liftbiler at vælge imellem. Alle er omhyggeligt udvalgt, klargjort og serviceret på eget værksted.

Vi har opbygget et stort netværk inden for MINIBUSSER og LIFTBILER og er konstant på jagt efter de helt rigtige biler. Finder De ikke hvad De søger, så kontakt salgsteamet og få deres ønskebil skrevet op i vores køberkartotek, så kontakter vi dem så snart vi har fundet bilen.

Vi har markedets bedste finansiering - så hvad enten der ønskes variabel- eller fast rente har vi altid et godt tilbud.

Læs mere om de enkelte medarbejdere HER

 

NY 2017 BROCHURE

TRYK HER FOR AT SE ONLINE