Det siger vores kunder

 

 

- Senest har vi købt en Fiat Ducato minibus hos AutoA, og i alt har vi købt fem minibusser med lift. For os er det vigtigt, at vi handler med nogen, der kender alle reglerne for handicapbusser. Det giver tryghed for os, og derfor handler vi hos AutoA. Det betyder også noget, at AutoA har eget værksted – det er meget nemmere, når de kender busserne på værkstedet.

Peter Truelsen, Randers Kommune
Har køb 5 liftbiler / liftbusser

Randers Kommune Logo

 

- Jeg har formidlet en bil fra AutoA til en af mine kunder, og det var perfekt fra første kontakt. Det er sjældent at opleve forhandlere, der er så professionelle – AutoA er meget service- og kundemindet. De afleverede bilen til tiden og alt var, som det skulle være. De ringede endda inden jeg kom frem og sagde, at de havde skiftet to dæk, da de larmede lidt. Der er visitkort, jeg smider væk og visitkort jeg gemmer – visitkortet fra AutoA er et af dem, jeg gemmer.

 Christian Levesen, levesenbilraad.dk
Har formidlet bil fra AutoA til en kunde

Levesens Bilra ̊d Logo

 

- I løbet af de seneste halvandet år har vi købt 12 minibusser hos AutoA. Den seneste en Ford Transit minibus. Det der er vigtigt for os er, at prisen er konkurrencedygtig og at forhandleren lever op til forventningerne – det har AutoA gjort. Vi får altid en fornuftig snak om tingene, så jeg er godt tilfreds med at handle her.

Bjarne Thing, Vesthimmerlands Kommune
Har købt 12 biler hos AutoA

Vesthimmerland

 

- Jeg blev anbefalet at købe hos AutoA af en kollega, der havde købt en brugt bil og havde fået en god behandling. For mig var AutoA også til at handle med og har givet så god service, at jeg har anbefalet dem til seks andre vognmænd, der har handlet samme sted. Ved at lease bussen hos AutoA sparer jeg 1.500 kr. om måneden og fik en lavere udbetaling – som selvstændig er det jo vigtigt at holde omkostningerne nede. 

Jonas Hansen, Taxavognmand i Aarhus
Har leaset en Mercedes Sprinter Bus

 

- Jeg har handlet alle vores biler gennem de seneste 6 år hos AutoA – det er vel cirka 25 biler. AutoA finder altid den bil, jeg har brug for til den rigtige pris - uanset mærke. Jeg spørger ikke engang til prisen længere, for når jeg tjekker regningen, kan jeg se, at det ikke kunne gøres billigere andre steder. Jeg forventer god service, en ærlig handel og en god pris, når jeg handler bil, og det får jeg hos AutoA. Jeg anbefaler dem hele tiden til dem, jeg kender.

Karsten Bugge, Helsted VVS
Har købt 25 biler hos AutoA

Hested VVS